, der husker de gyldne ungdoms dage, bliver jeg fonder for Everett såvel som undermariner. Everett guidede Namor’s fremkomst i Marvel Comics 1.

Jeg var aldrig en betydelig fan af undermariner i min ungdom, men jeg opdager mig selv voksende fonder. For at vise min ambivalens fik min far en Marvel Comic Book Collection, da vi var unge, der inkluderede kopier af høj kvalitet af undermariner 1 (1968) såvel som Iron Guy såvel som under-mariner 1. Selvom jeg aldrig var til fordel for Han, der solgte enhver form for tegneserier, forstod, at han kunne tjene en stor fortjeneste. Jeg husker, at han tilbød sub-mariner 1 i VF-tilstand for $ 6. Han tilbød jern fyr såvel som undermariner 1 for $ 15, hvis hukommelsen tjener. Nu, hvis jeg havde protesteret, ville han aldrig have solgt. Dog igen, havde jeg ikke noget imod ham at hente sine penge. Ud over at der var stadig meget mere fremragende tegneserier i samlingen, som jeg glæder mig over i dag.

Så hvor er udgifter Everett såvel som undermariner i form til denne historie fra min ungdom? Hvad medførte denne omdrejning, der var årtier i skabelsen? Og hvorfor taler jeg om Everett, da kunstneren for de tidlige problemer med Sub-Mariner (1968) var John Buscema?

Bemærk: Gene Colan blyant såvel som Everett blækkede det traditionelle dækning af Iron Guy såvel som undermariner 1. Cover Art for That Comic, der blev tilbudt med Heritage Auctions i 2018 for $ 240.000.

Sub-mariner designer udgift Everett

Før vi besvarer disse spørgsmål, lad os tidsrejse tilbage til spædbarnet af superhelte. Metode tilbage i Marvel Comics 1, udgifter Everett debuterede sin udviklingsundermariner. Den tegneserie fra 1939 indeholdt ligeledes Golden Age -versioner af den menneskelige fakkel såvel som englen. Den dybhavsprins er en af de længst modstående superhelte. Everett’s Golden Age Prince Namor-historier opdagede publikation i Marvel Secret Comics, All-Winners, Human Torch, Young Men samt hans egen titelsserie. Naturligvis bidrog Everett ligeledes til Namor’s Adventures in Tales to astonish såvel som hans anden selvtitulerede serie i slutningen af tresserne, begyndelsen af 70’erne.

Marvel Comics 1 laver en kort liste over bøger, som jeg forklarer som gylden ikonisk. Som et resultat klassificeres enhver type side med original kunst fra Marvel Comics 1 i min katte skala med den gyldne berømte score. Fremragende dog sandt, udgifts Everett Sub-Mariner Art fra denne bog eksisterer såvel som tilbydes i 2005 for $ 86.250. Denne kunst ville sandsynligvis tilbyde meget højere i 2020. Mens jeg undersøgte kunstsalg for Everett, voksede jeg til at værdsætte evnen hos denne kunstner, der ikke kun producerede undermariner, men ligeledes blyant Daredevil 1 såvel som blækkede bådbelastninger af kunstnere i Marvel’s tidlige dage. Jeg kan virkelig oplyse, at Everetts kunst tilpasses The Times såvel som stadig holder op stærkt ved siden af andre topartister i hans æra.

Køb af tegneserier om den fiskemand, som ting hader

Ligesom tingene opdagede jeg i de tidlige dage Prince Namor (eller Fish-Man til Ben Grimm) noget irriterende. For eksempel troede han virkelig at tage retssager mod Storm havde en ting for ham? Ikke desto mindre gennemsøgte jeg eBay den anden dag såvel som så en stor del af god stand sub-mariner tegneserier til en overkommelig pris. Jeg ville ikke telefonopkald under-mariner tegneserier ** hot **, og jeg tror heller ikke, at hans karakter er i betydelig efterspørgsel. Dog glæder jeg mig over John Buscema Art, såvel som hvem der ved. Medietyper har antydet om muligheden for, at undermariner når den enorme skærm. Så måske har det noget vækstpotentiale.

Med hensyn til Silver Age Art af designeren af den fiskemand, en ekstremt god side fra Tales til Astonish 96, der blev tilbudt i juli 2020 for $ 7.500. Den Everett Page indeholdt et stort undermarinerbillede såvel som sandsynligvis er repræsentativt for en normal omkostning for hans prins Namor Works fra perioden. En dynamisk side fra Sub-Mariner 54 (1972) er på auktion, da jeg komponerer dette. Det ser ud til, at det vil tilbyde endnu højere. Everetts placering i tegneseriehistorien skal hjælpe sin kunst med at bevare deres værdier.

Endelig er jeg nysgerrig efter, om nogen anden har lyst til sub-mariner tegneserier? Yderligere, med udgifter Everett, der døde i 1973, husker moderne tegneseriefans ham? Personligt vil jeg medtage udgifter Everett på All-Time Marvel Mt. Rushmore.

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest1

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Kunstner Spotlight på udgifter Everettwilliam Blake “Bill” Everett var en gylden tids tegneserieforfatter såvel som kunstner Finest forstået for at producere Namor: The Sub-Mariner. Everett var dog meget mere end designeren af Namor. En original, der er den sande bedstefar til senere Marvel -tegneserier, selvom vi i dag samarbejder med Stan Lee …
19. august 2019in “Artist Spotlight”

Markedsreaktion – Namor Keyswelcome til en speciel udgave af markedsreaktion! Ingen enorme nyhedsfaldnull