Brandon Borzellis Geek Goggle Reviews

En vs x nr. 1 af 6
Marvel Comics
Aaron, Kubert, Immonen & Immonen

Mini-serien inden for mini-serien er en serie, der helt fokuserer på at bekæmpe det faktum, at det har et forvirrende omslag, hvor logoet ser ud til at være identisk med hovedminiserien, hvilket skaber en tøven på grund af nummereringen. Du ved, at du kommer ind i bogen, at der ikke er nogen plotudvikling og ingen rigtig “historie”. Disse bøger antydes at være ren handling. I den henseende leverer denne bog, men er det det værd? For mig skulle denne bog være “anderledes” fra de mange andre gange, hvor helte har kvadreret mod hinanden, uanset om det er verdenskrig Hulk, borgerkrig eller Red Hulks introduktion til Marvel -universet. Jeg er ikke sikker på, at jeg fandt meget i vejen eller mindeværdig her, men jeg blev underholdt.
Aaron og Kubert arbejder på den første kamp, ​​der firkanter Magneto og Iron Man mod hinanden. Parringen er naturlig, fordi den ene er i en metaldragt, og den anden kontrollerer alt metal. Dette giver Aaron mulighed for at vise sin kløgt med hensyn til at finde måder, som Iron Man kan omgå Magnetos magt. Han gør det godt. Det, han ikke klarer sig godt, er imidlertid at afslutte kampen overbevisende. Det ser praktisk talt ud, at taberen bare lægger sig for at tællingen skal afslutte slaget, og jeg er ikke sikker på, at det var den ønskede indflydelse fra historien. Den bedste del af kampen er dialog mellem de to, da de både beskylder hinanden terrorisme og/eller er medskyldig i den potentielle udslettelse af et bestemt race. Jeg kunne godt lide de første otte sider, men de to sidste efterlod noget at ønske.

Immonen og Immonen giver os ting og Namor. Du skulle tro, at denne kamp ville være skæv på grund af det faktum, at den for det meste finder sted i havet, men det er det faktisk ikke. Der er nogle sjove one-liners herinde, men der er ikke noget, der er forfærdeligt mindeværdigt. Igen var afslutningen underlig, fordi jeg simpelthen ikke kan fortælle, hvordan Namor svingende en enorm fisk formår at sende Namor ned til havbunden. Kampen er god, men føles som om ethvert antal andre figurer kunne have fyldt pletterne for en af ​​disse to.

Kubert og Immonen leverer godt på kunsten. Med undtagelse af den forvirrende karakter af Namor’s knockdown fandt jeg kunsten til at præsentere en meget flydende kamp i begge historier. Jeg elskede Kuberts panellayouts, selvom jeg formoder, at det måske læser mærkeligt digitalt. Kunsten var nødvendig for at skrige action, og det gør det meget godt her.

Jeg kunne godt lide dette problem. Jeg tror, ​​at hvis jeg havde en særlig kærlighed til nogen af ​​de figurer, ville jeg have glæde mig over det meget mere. Det ser ud til, at disse tegneserier vil være underholdende og vil “betyder noget”, hvis du kan lide karaktererne i dem. Hvis du er nysgerrig efter, hvordan bekæmpelsen spiller ud, eller du føler, at hovedbogen bare er for let på bekæmpelsen, anbefaler jeg at hente dette.

3 ud af 5 nørdebriller

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pinterest

Facebook
Lomme

Whatsapp

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Geek Goggle Reviews: Original Sin #5.1Brandon Borzellis Geek Goggle Reviews Original Sin #5.1 – Thor & Loki Tenth Realm #1 Marvel Comics Aaron, Ewing, Biachi, Garbett & Woodard Thor opdager, at han har en søster, og han forlader Jorden i midten Af Watcher -krisen t …
12. juli 2014in “Comics”

Geek Goggle Reviews: Forever Evil Arkham War #1Brandon Borzellis Geek Goggle Reviews Forever Evil: Arkham War #1 af 6 DC Comics Tomasi, Eaton & Mendoza Mini-serien, der kronikerer krigen for Gotham blandt de dårlige mænd, starter med en meget almindelig og fladt første nummer. Jeg var ikke …
11. oktober 2013in “Comics”

Geek Goggle Reviews: AVX vs #6Brandon Borzellis Geek Goggle Reviews AVX: vs #6 af 6 Marvel Comics Gillen & Cheung Mini-serien, der fokuserer på at udvide slagene ender med en komplet dud. Wow, var denne bog forfærdelig. I stedet for at få enten a) to kampe eller b) en e …
5. oktober 2012in “Comics”