Denne udgivelse er indgivet under:

Hjemmeside Højdepunkter,
Interviews såvel som kolonner

Star Trek: The Next Generation/Doctor Who: Assimilation2 #1 J.K. Woodward -dækning

Scott & David Tipton har skrevet adskillige Star Trip -serier på IDW inklusive Star Trek: The Next Generation: Intelligence Gathering samt Star Trek: Spock – Reflections. Tony Lee er forfatteren af ​​adskillige problemer med IDWs læge, der serier. Sammen med kunstner J.K Woodward såvel som redaktør Denton Tipton, skaber de en serie, der er sikker på at glæde fans af Star Trip såvel som læge, der; Star Trek: Den næste generation/Doctor Who: Assimilation2. Westfields Roger Ash kontaktede for nylig Scott, David, Tony, samt Denton for at opdage meget mere om serien.

Westfield: Præcis hvordan kom dette job til?

Denton Tipton: Oprindelseshistorien for denne bog begyndte under en tilfredsstillende med BBC over hele verden på Comic Con over hele verden sidste år. Vi tjekker nye chancer for læge, som såvel som et af valgene var en crossover. BBC over hele verden var ekstremt begejstret for denne mulighed, såvel som vi havde en god liste over gode kampe. Den, der stod ud, var Star Trek, fordi vi allerede havde denne tilladelse så godt som det er sandsynligvis den allerbedste i form, man kan forestille sig. CBS kunne ikke have aftalt meget mere så godt som foreslået den næste generation siden 25 -årsdagen i 2012, såvel som det var en naturlig i form med den nuværende WHO -serie.

SCOTT TIPTON: Da vi blev kontaktet til at arbejde på dette af IDWs EIC Chris Ryall såvel som redaktør Denton Tipton (ingen relation, ved metoden – bliver vi bedt om, at meget!), Jeg mener, hvad kan du sige? Det er en drøm, der går i opfyldelse. At komme til at tackle de to længste løbende science-fiction-franchiser gennem tidene? Det er den type chance, der ikke kommer ekstremt ofte med. Vi fik bedst til at arbejde på en historie, der ideelt set ville gøre alle både på CBS såvel som BBC rundt om i verden glade, ud over de millioner af vandrere såvel som wHovians derude, såvel som vi var væk såvel som løb .

Tony Lee: Jeg havde komponeret den kontinuerlige læge, der historier i et stykke tid, såvel som havde talt om en pause, da Denton trak mig ind i et mørklagt rum, truede mig med døden, hvis jeg diskuterede dette til nogen såvel som den afslappede Ud af det koncept, som Scott såvel som David havde arbejdet på. Jeg forstår, at overholdelse af Star Trip / Legion -historien, som alle havde spekuleret på nøjagtigt, hvordan IDW kunne toppe det, såvel som som en stor fan af begge, der såvel som Trek, var det bestemt noget, jeg ønskede at se.

Westfield: Hvad kan du oplyse om historien i serien?

SCOTT TIPTON: Det er klart, at vi ikke ønsker at give væk det, vi har fået i vente. Men hvad vi vil oplyse er, at vi arbejder virkelig vanskeligt at producere noget stort såvel som episk, der fortjener begge arv, der fungerer som både en stjerneturhistorie såvel som en læge, der historie. Det er en udfordrende afbalancerende handling, såvel som vi har tiden for vores liv, der gør det.

Tony Lee: Det er spændende, det er nyt, da det er noget, der aldrig er sket før, såvel som med held vil det ikke sprænge så godt fanboy (og pige) hoveder. Jeg mener, lige her har vi to enorme franchiser, to langvarige universer, der smelter sammen – eller gør de? Måske har lægen været Guinans barmand i de sidste tre år såvel som vi bare aldrig indså …

Men seriøst er det en mulighed at virkelig lade vælge nogle enorme sprænghandlinger såvel som fantastisk karakterisering – tro på enhver ‘hvad ville lægen gøre, hvis han ankom til virksomheden’ samtale, du nogensinde har haft, såvel som tider med ti.

Star Trek: The Next Generation/Doctor Who: Assimilation2 #1 Cover af Joe Corroney

Westfield: Præcis hvordan arbejder de tre sammen som forfattere?

SCOTT TIPTON: David så godt som jeg har komponeret Star -turen sammen i adskillige år nu, såvel som det er en ekstremt glat proces. Vi har begge ekstremt særlige forestillinger om, hvad der skaber en god turhistorie, såvel som et resultat som enhver form for uoverensstemmelser har en tendens til at være ekstremt mindre problemer omkring struktur eller karakter, der bliver løst temmelig let. Hvad angår Tony, har hans erfaring med lægens verden været uvurderlig, ud over at sikre, at specifikke ting støj korrekt britisk! David så godt som jeg er begge store læge, som fans så godt som har været i årevis, men det er et stort aktiv at have en autoritet som Tony på holdet.

Tony Lee: Det er ekstremt meget Scott såvel som Davids historie – de kastede den, de komponerer den, såvel som jeg, som konsulentredaktør arbejder med dem om dette i stedet for at komponere med dem om dette. Heldigvis er vi alle på den nøjagtige samme side med en hel del af de diskussioner, vi har med bogen. Jeg har muligvis en anbefaling til en scene, der fungerer i enForskellig måde end deres, kan de have et koncept til en vandring/WHO -interaktion, som jeg ikke havde overvejet, såvel som omvendt. De gjorde dog Nix mit Borg/Cybermen -musikalske nummer, såvel som så jeg er ikke glad nu.

Westfield: Hvad er vanskelighederne såvel som sjov ved at have forretningsteamet såvel som lægen såvel som hans ledsagere interagerer?

SCOTT TIPTON: Selvfølgelig er det enormt sjovt at kunne matche disse to casts samt se nøjagtigt, hvordan de spiller hinanden. Et par af forbindelserne har været en fornøjelig overraskelse at komponere – for eksempel er Riker sandsynligvis den mest identificerende amerikanske af den næste genbesætning, samt at komponere ham mod lægen såvel som Amy er en uforudset godbit. Det, der har været vanskeligheden, er, at Star Trek: Den næste generation såvel som læge, der er to noget forskellige sorter af genre. Den næste generation er science-fiction, mens læge, der læner sig meget mere mod videnskabsfantasen. Vi har forsøgt at acceptere det i nøjagtigt, hvordan de to verdener interagerer, fordi lægen hurtigt ville være i stand til at ændre sig til en noget meget mere større verden, mens et par af de meget mere finurlige såvel som mindre rationelle går i Lægeoplevelsen ville forvirre såvel som skræmmende kaptajn Picard.

David Tipton: Begrebet tidsrejser er et godt eksempel på det. Star Trip er typisk ekstremt forsigtig med brugen af ​​tidsrejser. En løbende stil i hele Star Trip er konceptet om, at en person, der er lidt ændring af, kan ændre historie. I Star Trek har der en tendens til at være en anerkendt foretrukken tidslinje, såvel som hvis det bliver ændret, er det temmelig almindeligt, at der skal gøres en indsats for at bringe tidslinjen tilbage til sin oprindelige form. Tid hos en læge, der er meget mere flydende. Lægen ser som en Time Lord tid i en dynamisk metode såvel som er parat til at gøre ting, der ændrer fortiden eller fremtiden i metoder, der ville gøre Department of Temporal Investigations fra episodforsøgene såvel som tribble-INSER Område ni temmelig ubehageligt.

Tony Lee: Det er ekstremt meget, hvad David såvel som Scott siger, disse to franchiser er to ekstremt enorme dyr, såvel som det er ekstremt fascinerende at se nøjagtigt, hvordan lægen reagerer, når han opdager sig selv i tripverdenen, såvel som nøjagtigt hvordan Forretningsteamet reagerer på disse interlopere. Der er tilsyneladende forbindelser, karakterer fra begge sider, der ville komme meget bedre med hinanden, såvel som vi har arbejdet med disse for at opdage de allerbedste øjeblikke at sætte i historien.

Jeg tror, ​​at den allerbedste del af dette er at have en forening af hold, der aldrig blev antydet at mødes, som aldrig forventedes at mødes … ja, mødes.

Westfield: Borg såvel som cybermændene virker som en naturlig parring. Er det behageligt at komponere dette hold som skurke?

Scott Tipton: Der var aldrig nogen form for anden mulighed for os. Med en historie, der er stor, er du nødt til at bruge de mest betydningsfulde risici på bordet, såvel som teaming af de to faldt bare naturligt på plads. Selv med de mange tripbøger David så godt som jeg har skrevet, er den ene store modstander, vi aldrig har fået brug for, Borg. Så godt som jeg altid har troet, at cybermændene var en af ​​de meget mere skræmmende læge, der antagonister. Parring af dem var uimodståelig.

David Titpon: Borg såvel som cybermændene har nogle fascinerende ligheder såvel som forskelle, der gør dem til et ekstremt fascinerende crossover. Borg såvel som cybermændene som skurke fremhæver overbevisende bekymringer omkring helt fri vilje, individualitet samt hvad det indebærer at være menneskelige, der er vigtige tilbagevendende aspekter i både stjernetur såvel som en læge, der.

Tony Lee: Borg stjal den originale cybermen -linje ‘modstand er ubrugelig’ såvel som omdannet til ‘modstand er nytteløst’. De er to sider af den nøjagtige samme mønt med lignende, men alligevel forskellige grunde til, hvad de gør. Det er som at slå sig sammen med en cybernetisk vipeer – du vil aldrig forstå, hvornår eller endda om de vil slå dig.

Westfield: Du arbejder med kunstner J.K. Woodward. Hvad kan du oplyse om hans bidrag til bogen?

Scott Tipton: Mand, jeg kan godt lide J.K.’s arbejde. Han var en af ​​de få kunstnere, der har behandlet IDWs rejsebøger, som vi ikke var kommet på arbejde med endnu, så dette var ideelt for os. Hans store, legendariske stil er en ideel match til den type all-the-marbles-historie, vi fortæller, samt sandheden om, at han vedrører bordet, der forstår hans tur, som om han gør sin bare glasur på kagen. Jeg har altid sagt, at det at få sider tilbage fra kunstneren er den allerbedste del af dette job, såvel som det aldrig har været meget mere sandt end her.

David Titpon: Jeg er helt enig om J.K. Woodward. Vi er meget glade for, at dette job har en kunstner, der er så godt egnet til historien.

Tony Lee: Jeg vil gerne undskylde J.K Best nu for alle de skøre ting, han bliver nødt til at tegne i år. Skyld Scott som Well som David…. Ikke mig! Ærlig!

Westfield: Enhver form for afsluttende kommentarer?

Scott Tipton: Bare at vi arbejder vores haler for at gøre dette til crossover -begivenheden i året. Hvis du er en læge, der fan, der aldrig har set næste gen, skal du ikke bekymre dig, vi får dig så meget som hastighed. Hvis du er en trekker, der aldrig er kommet ind i lægen, har vi også fået dig dækket. Såvel som hvis du som os er en livslang fan af begge dele? Du er med til en godbid. Gå ikke glip af det.

Tony Lee: Der vil være fans, der kan lide det, såvel som der vil være fans, der ikke kan lide det. Det vil altid være sådan. Vi gør det allerbedste, vi kan i hvert af vores områder for at garantere, at du er meget mere det tidligere synspunkt end sidstnævnte.

Køb

Star Trek: Den næste generation/Doctor Who: Assimilation2 #1