Media Release – Boom! Studios og Nickelodeon er begejstrede for at annoncere Rockos moderne liv, en ny igangværende tegneserie -serie baseret på det populære animerede show om alles yndlings Wallaby! Forfatter Ryan Ferrier (Regular Show, Mighty Morphin Power Rangers) og kunstner Ian McGinty (Adventure Time, Bravest Warriors) Team til at lancere den første tegneserie i serien i december 2017. Hvert nummer vil også indeholde belønnings noveller fra forskellige illustratører, herunder Tony Millionaire (Sock Monkey), KC Green (Invader Zim) og David DeGrand (SpongeBob Comics).
Rocko, Spunky, Heffer, Filburt, The Bigheads og hele rollebesætningen af ​​O-byen er tilbage, men alt er ikke godt. Byen står over for en jobmangel, og Rocko er hårdt ramt. Med arbejdsløshed og potentiel hjemløshed i horisonten er Rockos problemer lige begyndt. Men med hjælp fra sine bedste venner Heffer og Filbert og hans trofaste hunde Spunky er Rocko (for det meste) klar til at påtage sig verden (måske).

”Rockos moderne liv var en af ​​de fremtrædende serier for mig, der voksede op, da det virkelig ramte en akkord med mig i, hvor ens det var for min egen følsomhed og sans for humor, selv i den yngre alder,” siger serieforfatter Ferrier. ”At arbejde på denne serie, især at vide, hvor fantastisk Ian vil gøre det, har gjort mig til en endnu større fan.”

Seriekunstner Ian McGinty tilføjer, “Fans bliver temmelig sprængt af, hvor godt den nye tegneserie blandes ’90’erne nostalgi med moderne stemning og et Mystery Science Theatre 3000-esque stemning, som jeg synes virkelig, virkelig cool.”

Rockos moderne liv markerer den anden serie i partnerskabet mellem Boom! Studios og Nickelodeon gennem Grow Studios ‘prisvindende, alle aldre aftryk, Kaboom!. Den første serie af dette partnerskab debuterer den 18. oktober med Rugrats nr. 1 fra Writer Box Brown (André The Giant: Life and Legend) og kunstner Lisa Dubois (Adventure Time).

”At arbejde med Nickelodeon på Rugrats og nu har Rockos moderne liv været fantastisk,” siger redaktør Whitney Leopard. ”Vi har været fan af deres shows i årevis, og at være i stand til at arbejde sammen med dem om at bringe disse figurer til live i tegneserier er en drøm, der går i opfyldelse.”

Rockos moderne liv nr. 1 indeholder et hoveddækning af Jorge Monlongo (Adventure Time Comics), et “look-and-find” -dækning af Bachan (Bill & Ted Save the Universe) og en variant cover af Nick Pitarra (Manhattan-projekterne) . Boom! Studios leverer også et tomt skitseafdækning til denne lancering.

Printkopier af Rockos moderne liv nr. 1 vil være tilgængelige til salg i december i lokale tegneseriebutikker (brug Comicshoplocator.com til at finde det nærmeste) eller gennem boom! Studios Webstore. Digitale kopier kan købes fra indholdsudbydere, herunder Comixology, iBooks, Google Play og The Boom! Studios -app.

Rockos moderne liv er den seneste udgivelse fra Boom! Studios ‘kritikerroste Kaboom! Aftryk, udgiver af licenserede serier i verdensklasse som Steven Universe, over Garden Wall, Peanuts og Garfield, sammen med originale serier som Brave Chef Brianna af Sam Sykes og Selina Espiritu og Deep af Tom Taylor og James Brouwer.

For at bryde nyheder om Rockos moderne liv og meget mere fra Boom! Studios, følg med på www.boom-studios.com og følg @boomstudios på Twitter.

Om boom! Studios
Boom! Studios blev grundlagt af Ross Richie i 2005 med det entydige fokus på at skabe tegneseriebog i verdensklasse og grafisk roman historiefortælling for alle publikum. Gennem udviklingen af ​​fire forskellige aftryk – Boom! Studios, boom! Boks, Kaboom!, Og Archaia – Boom! Har produceret prisvindende originalt arbejde, herunder Lumberjanes, The Woods, enorme dage, Klaus og Mouse Guard, mens de også bryder nye jord med anerkendte licenser som WWE, Mighty Morphin Power Rangers, Cartoon Network og Jim Henson Company Egenskaber. Boom! Vil også bringe deres originale serie til live gennem forskellige første-look-forhold til det 20. århundrede Fox til film og med Fox Television til den lille skærm. Besøg www.boom-studios.com for meget mere information.

Web: www.boom-studios.com
Twitter: @BoomStudios
Facebook: @BoomStudiosComics
Instagram: @boom_studios
Tumblr: boomstudios.tumblr.com

Om Nickelodeon
Nickelodeon, nu i det 38. år, er det nummer én hjemmeunderholdningsmærke for børn. Det har opbygget et forskelligt, globalt firma ved at sætte børn først i alt det gør. Virksomheden inkluderer tv -programmering og produktion i USA og over hele verden plus forbrugerprodukter, digital, rekreation, bøger og spillefilm. Nickelodeons amerikanske tv-netværk ses i meget mere end 90 millioner husstande og har været de nummer-en-klassificerede børnenes grundlæggende kabel-tv-netværk i 22 år i træk. For meget mere information eller kunst, besøg. Nickelodeon og alle relaterede titler, karakterer og logoer er varemærker til Viacom Inc. (NASDAQ: Via, ViAB).

Del dette:
Del

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Telegram
Pintnull