“Det er et mirakel, når du vågner op, og din drøm er lige i dit ansigt,” synger Kodak Black, om et uforudset jailbreak, på hans fjerde mixtape Lil Big Pac. Og i slutningen af sangen, da han omsider dør, “Everything Got Cake”, der spillede den standard “Everything Goes White” -historie og binder den i den handel, der fik ham dræbt i første omgang. Denne lort er dyb. Hvordan er denne fyr 19? Hvordan har han denne form for indsigt og visdom?

Og det er ikke kun Street Slang – han handler om forholdene. “Hvis jeg fortæller dig, hvordan jeg har det, kan jeg kneppe?” Dude er sjov, smart, har en doven strøm, der føles som reb-a-dope … han lægger sig tilbage, han prøver næppe.

”Jeg er ikke et dårligt barn, jeg havde bare ikke nogen vejledning…” Kodaks forældre kom til USA fra Haiti og bosatte sig i Syd -Florida – han blev født i Amerikas hårde gader, af forældre fra endnu hårdere. Så det er ingen overraskelse, at han selv er i fængsel. Men det ser ikke ud til at bremse ham, forhindrer ham ikke i at navngive sin mixtape efter tre af de største rappere i spillet. På “Slayed” ser han ud til at være Outwayne Lil ‘Wayne, som bider sin strøm, men spytter vers hårdere end noget, vi har hørt fra Wayne om fem år. I hele gaden er hans gadehistorier lige så fulde af virkelighed og viden som PACs bedste ting. Og omslaget, det er alt sammen B.I.G.